RSS feeds Nu.nl - Entertainment Samenvatting
Chantal Janzen ervaart meer rust door lagere kijkcijfers
Zondag 29-maart-2020 14:05

Chantal Janzen zegt dat de lagere kijkcijfers die tegenwoordig op televisie worden gehaald, bij haar voor rust zorgen. In gesprek met NU.nl vertelt ze dat ze haar verwachtingspatroon heeft bijgesteld.

Remix van Billie Eilish in 8D-versie massaal gedeeld op sociale media
Zondag 29-maart-2020 20:28

Billie Eilish gaat momenteel viraal op sociale media met een remix van het nummer Ilomilo. Het gaat om de 8D-versie van het nummer.

Talkshow Beau Blijft Binnen debuteert met 489.000 televisiekijkers
Zondag 29-maart-2020 11:00

Beau Blijft Binnen, het praatprogramma dat Beau van Erven Dorens vanuit zijn eigen woonkamer presenteert, heeft zaterdag met de eerste aflevering volgens Stichting KijkOnderzoek 489.000 televisiekijkers getrokken. Hiermee eindigde het programma van RTL4 op de 24e plek in de ranglijst van best bekeken televisieprogramma's.

Poolse componist en dirigent Krzysztof Penderecki (86) overleden
Zondag 29-maart-2020 15:50

Krzysztof Penderecki is zondagochtend op 86-jarige overleden na een lang ziektebed, zo melden Poolse media. De Poolse componist en dirigent schreef en dirigeerde filmmuziek voor onder meer The Exorcist en won vier Grammy Awards.

Koos Postema: 'Oorlog of virus, kinderen blijven altijd spelen'
Zondag 29-maart-2020 16:48

Koos Postema vertelt in de podcast Een jongen in de oorlog over zijn jeugdjaren tijdens de Tweede Oorlog. "Of er nou oorlog is of een virus, kinderen blijven altijd spelen", aldus de voormalige radio- en televisiepresentator.

Zestiende seizoen Grey's Anatomy stopt eerder vanwege coronavirus
Zondag 29-maart-2020 09:12

Het zestiende seizoen van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy stopt vanwege de situatie rondom het coronavirus na 21 in plaats van 25 afleveringen. Er komt wel een zeventiende seizoen, belooft een van de scenarioschrijvers van de serie, Krista Vernoff, via Twitter.

Ryan Gosling krijgt hoofdrol in verfilming Project Hail Mary
Zaterdag 28-maart-2020 21:03

Ryan Gosling gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van het nog te verschijnen boek Project Hail Mary. De 39-jarige acteur zal ook als producent van de film fungeren.

Honderd Nederlandse artiesten en influencers brengen coronalied uit
Zaterdag 28-maart-2020 15:02

Honderd Nederlandse artiesten brengen komende week het nummer Zon uit. Het lied, dat voor steun moet zorgen tijdens de coronacrisis, wordt maandag gepresenteerd in het televisieprogramma Jinek.

Ernst Daniël Smid dacht dat leven voorbij was na diagnose Parkinson
Zondag 29-maart-2020 15:05

Ernst Daniël Smid zag het leven niet meer zitten nadat hij te horen kreeg dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson en daardoor geen opera meer zou kunnen zingen. De zanger besloot na dat nieuws geen impulsieve stappen te ondernemen omdat hij dat zijn familie niet wilde aandoen, vertelde hij zaterdag in het muziekprogramma Hip Hop Stars.

Video | Jimmy Fallon organiseert jamsessie waarbij iedereen thuiszit
Zaterdag 28-maart-2020 19:55

Jimmy Fallon coverde Stuck in the Middle with You van de Stealers Wheel tijdens een jamsessie met muziekgroep The Roots. Tijdens de sessie zaten Fallon en alle muzikanten thuis voor een webcam.