RSS feeds Nu.nl - Entertainment Samenvatting
Herman den Blijker dacht niet ouder dan dertig te worden
Woensdag 20-februari-2019 08:38

Herman den Blijker had in zijn jonge jaren niet verwacht dat hij de dertig zou passeren. De chef-kok hield er jarenlang een ongezonde levensstijl op na.

Lady Gaga verbreekt verloving met Christian Carino
Woensdag 20-februari-2019 08:36

Lady Gaga heeft haar verloving met Christian Carino verbroken, zegt haar management tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

'Khloé Kardashian verbrak relatie nadat Tristan Thompson vreemdging'
Woensdag 20-februari-2019 00:41

Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.

Michael Jackson beschuldigd van misbruik in trailer Leaving Neverland
Dinsdag 19-februari-2019 22:50

In de documentaire Leaving Neverland vertellen twee mannen - Wade Robson en James Safechuck - dat ze in hun jeugd seksueel zijn misbruikt door Michael Jackson. Nabestaanden van de popster veroordelen de film, maar anderen zeggen geschokt te zijn door de details die in de documentaire naar voren komen. Wat is er precies aan de hand? Bekijk de trailer van Leaving Neverland.

Jeroen Pauw en Eva Jinek maken weer samen een verkiezingsprogramma
Dinsdag 19-februari-2019 22:49

Voor de tweede keer zullen Jeroen Pauw en Eva Jinek voor een verkiezingsprogramma door het land reizen. Dit keer doen zij dat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen. De twee talkshowpresentatoren bezoeken voor het programma alle provincies van Nederland.

Hans Klok geëerd met koninklijke onderscheiding
Dinsdag 19-februari-2019 21:09

Hans Klok is dinsdag onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De illusionist kreeg het lintje uitgereikt door Elbert Roes, burgemeester van de gemeente Bloemendaal.

Emma Thompson stapt uit filmproject uit bezwaar tegen komst John Lasseter
Woensdag 20-februari-2019 08:10

Emma Thompson, die zou meewerken aan de eerste animatiefilm van filmstudio Skydance, heeft besloten uit het project te stappen. Ze doet dit uit protest tegen de komst van John Lasseter bij het bedrijf, de voormalige Disney- en Pixar-topman die zich ongepast zou hebben gedragen bij zijn oude werkgever.

Bobbi Eden en Harry Piekema doen mee aan zangprogramma It Takes 2
Woensdag 20-februari-2019 07:39

Onder anderen voormalig pornoactrice Bobbi Eden, presentator Jan Joost van Gangelen en actrice Imanuelle Grives doen mee aan het nieuwe seizoen van het zangprogramma It Takes 2.

Armie Hammer ontkent gevraagd te zijn voor Batman-rol
Dinsdag 19-februari-2019 19:16

Armie Hammer, die volgens bronnen in gesprek zou zijn om de titelrol te spelen in de nieuwe Warner Bros.-film The Batman, ontkent te zijn gevraagd voor de rol.

Vanavond op televisie: Nieuw realityprogramma van MTV
Dinsdag 19-februari-2019 20:00

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.