RSS feeds Nu.nl - Entertainment Samenvatting
Formation van Beyoncé uitgeroepen tot beste videoclip ooit
Zondag 01-augustus-2021 04:18

Muziekblad Rolling Stone heeft de videoclip van Beyoncés Formation uitgeroepen tot de beste die ooit is uitgebracht. Het magazine maakte de Top 100-lijst vanwege het veertigjarig bestaan van MTV.

Bijna 950.000 kijkers zien overwinning van hockeysters op Duitsland
Zondag 01-augustus-2021 09:24

Bijna 950.000 Nederlanders zagen de Nederlandse hockeysters zaterdag live in Tokio met 3-1 winnen van Duitsland, meldt Stichting KijkOnderzoek. In totaal hebben bijna 1,4 miljoen mensen minstens een minuut van de olympische wedstrijd gezien.

Amanda Knox boos dat Matt Damon met Stillwater 'van haar verhaal profiteert'
Zondag 01-augustus-2021 09:15

De nieuwe film van Matt Damon is volgens de makers 'losjes gebaseerd' op het verhaal van de voor moord veroordeelde en vervolgens vrijgesproken Amerikaanse Amanda Knox. Zij is niet blij dat haar naam steeds genoemd wordt nu Damon en andere filmmakers Stillwater promoten.

Uitzaaiingen ontdekt bij Jan Rot: 'Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk'
Zaterdag 31-juli-2021 23:21

Jan Rot werd in mei geopereerd om een tumor uit zijn darmen en maag te verwijderen. Daarvan is hij goed hersteld, maar een nieuwe scan laat "uitzaaiingen alom" zien, zo schrijft de zanger, componist en tekstdichter zaterdag op Facebook.

Elton John stelt hervatting van afscheidstournee weer uit
Zaterdag 31-juli-2021 16:16

De Britse zanger Elton John heeft zijn terugkeer op het podium voorlopig weer uitgesteld. Hij zou begin september zijn afscheidstournee na anderhalf jaar hervatten in Duitsland, maar de eerste shows heeft hij verzet naar 2023.

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week
Zaterdag 31-juli-2021 16:26

Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week onder meer een derde seizoen van How To Sell Drugs Online (Fast), de release van Transformers: War For Cyberton: Kingdom en een actiecomedy met Jean-Claude Van Damme.

Vrouwenrechtenorganisaties boos op Disney om reactie op Scarlett Johansson
Zaterdag 31-juli-2021 11:03

Vrouwenrechtenorganisaties Women In Film, ReFrame en Time's Up zijn niet te spreken over de bewoordingen waarmee Disney heeft gereageerd op de contractbreukaanklacht door Scarlett Johansson. De organisaties spreken van een "gendergerelateerde karakteraanval" op de actrice, meldt Variety.

Gerald Butler klaagt producent van film Olympus Has Fallen aan om miljoenen
Zaterdag 31-juli-2021 12:09

Gerard Butler klaagt de producent van Olympus Has Fallen aan omdat hij van mening is dat hij nog miljoenen hoort te krijgen van de opbrengst van de film. De acteur zegt recht te hebben op 10 miljoen dollar (zo'n 8,4 miljoen euro) van Nu Image/Millennium Films, meldt Variety.

1,6 miljoen kijkers zien uitschakeling Oranjevrouwen op Olympische Spelen
Zaterdag 31-juli-2021 11:54

De olympische voetbalwedstrijd van de Oranjevrouwen tegen de Verenigde Staten is vrijdagmiddag door 1,6 miljoen kijkers gezien. De wedstrijd waarin Nederland na penalty's werd uitgeschakeld, is daarmee de op een na best bekeken uitzending van de dag.

Jody Bernal eindelijk trots op gouden platen: 'Zaten jarenlang in vuilniszak'
Zaterdag 31-juli-2021 07:27

Jody Bernal werd 21 jaar geleden bekend met megahit Que Si, Que No. Roerige tijden volgden door het plotselinge succes op jonge leeftijd, maar toch verloor hij nooit zijn passie voor de muziek. Vrijdag bracht hij onder zijn eigen platenlabel het nieuwe zomerse nummer Papacito uit. Hij blikt met NU.nl terug op de periode na zijn eerste hit én vertelt over het ontstaan van de nieuwe single.