RSS feeds Nu.nl - Entertainment Samenvatting
Patricia Paay hoeft schuldeisers grotendeels niet terug te betalen
Woensdag 24-april-2019 13:36

Patricia Paay, die volgens administratiekantoor Osuro Holding B.V. "dubieuze betalingen" van de voormalige eigenaar van het bedrijf zou hebben ontvangen, hoeft hen van de rechter grotendeels niet terug te betalen. De rechtbank van Zeeland-West-Brabant heeft een tussenvonnis gewezen, schrijft het AD woensdag.

In hotelkelder opgedoken liveopnamen Bob Marley binnenkort geveild
Woensdag 24-april-2019 14:06

Een aantal liveopnamen van Bob Marley and the Wailers die twee jaar geleden per toeval opdoken in de kelder van een hotel in Londen worden binnenkort geveild.

Familie J.R.R. Tolkien staat niet achter biografische film over schrijver
Woensdag 24-april-2019 13:17

De familie van J.R.R. Tolkien staat niet achter de film over de schrijver die volgende maand verschijnt, zo meldt The Hollywood Reporter woensdag.

Chris Hemsworth twijfelde of hij verhaal laatste Avengers had verklapt
Woensdag 24-april-2019 08:30

Chris Hemsworth is vanaf woensdag als Thor te zien in de film Avengers: Endgame. Omdat hij Infinity War en Endgame tegelijk opnam, was het voor hem soms lastig om in interviews het verhaal geheim te houden, vertelt hij in een interview met NU.nl.

Daan Schuurmans in serie over begindagen van commerciële luchtvaart
Woensdag 24-april-2019 12:32

Daan Schuurmans en Fedja van Huêt spelen de rol van respectievelijk KLM-oprichter Albert Plesman en vliegtuigbouwer Anthony Fokker in de nieuwe AVROTROS-dramaserie Vliegende Hollanders. Dat maakt de omroep woensdag bekend.

Dominique Weesie uit zorgen over voortbestaan PowNed
Woensdag 24-april-2019 10:46

Dominique Weesie heeft zijn zorgen geuit over het voorbestaan van omroep PowNed. Het ledenaantal zou te klein zijn om de zender nog in het bestel te laten blijven, meldt De Telegraaf woensdag.

Johnny de Mol maakt theatershow over eigen leven
Woensdag 24-april-2019 10:42

Johnny de Mol gaat het theater in met een show over zijn eigen leven. In Hier is de Mol! vertelt hij over onder meer zijn vroegere wilde uitgaansleven, het vaderschap en zijn huwelijk.

RTL maakt voorlopig geen nieuwe reeks van talkshow Robert Jensen
Woensdag 24-april-2019 10:39

Een nieuw seizoen van Jensen, de wekelijkse talkshow van Robert Jensen, staat niet op de planning. In de voorlopig laatste uitzending van het programma vertelde de presentator dinsdag dat het om de "allerlaatste aflevering" ging.

Gert Verhulst: 'Teksten van K3 bewust minder expliciet'
Woensdag 24-april-2019 11:43

In de beginjaren van meidengroep K3 werd nog regelmatig gezongen over wilde avonden en zoete romances, maar inmiddels zijn de teksten stukken minder expliciet. Studio 100-baas Gert Verhulst zegt in gesprek met Knack dat dat bewust is "teruggeschroefd".

Netflix mag mee blijven dingen naar Oscars
Woensdag 24-april-2019 10:41

De Academy of Motion Picture Arts and Sciences heeft in haar nieuwe reglementen geen nieuwe beperkingen voor streamingdiensten toegevoegd. Platforms als Netflix en Amazon mogen daardoor ook volgend jaar weer meedoen bij de Oscar-uitreiking. Dat melden verschillende media woensdag, waaronder NME.