RSS feeds Nu.nl - Entertainment Samenvatting
Youp van 't Hek vrolijk verrast door Flappie-cover van Todd Rundgren
Woensdag 02-december-2020 12:57

Youp van 't Hek vindt de net verschenen cover van Flappie door de Amerikaanse singer-songwriter Todd Rundgren erg geestig. Dat laat hij woensdag desgevraagd aan NU.nl weten.

Hugh Grant is nooit fan van het genre romcom geweest
Woensdag 02-december-2020 10:31

Hugh Grant speelde in de jaren negentig in talloze romantische comedy's, terwijl hij nooit iets met het genre heeft gehad. Nu zegt de acteur dankbaar te zijn voor de kansen, maar ook dat hij er eigenlijk niet echt talent voor heeft.

Nieuw op Videoland: films en series die je vanaf deze week kunt kijken
Woensdag 02-december-2020 11:38

In aanloop naar 5 december verschijnen er deze week meerdere Sinterklaasfilms op Videoland. Op pakjesavond zelf verschijnt de familiefilm Engel. Intussen worden er nog titels toegevoegd voor liefhebbers van actie en thrillers. Bekijk hieronder wat er op de streamingdienst verschijnt.

Ice Ice Baby-rapper Vanilla Ice vindt zichzelf geen eendagsvlieg
Woensdag 02-december-2020 11:06

Vanilla Ice, de artiest achter de megahit Ice Ice Baby, beschouwt zichzelf niet als eendagsvlieg. In gesprek met Nieuwe Revu wijst hij ook op zijn bijdrage aan de soundtrack van de film Teenage Mutant Ninja Turtles.

Jan Versteegh zou direct tekenen om nog tien jaar Lingo te presenteren
Woensdag 02-december-2020 10:52

Jan Versteegh is nog lang niet klaar met het presenteren van Lingo. In gesprek met Veronica Magazine vertelt hij dat hij zichzelf het televisiespel nog wel tien jaar ziet presenteren.

Bizzey neemt oude hit Traag in het Spaans op vanwege recent TikTok-succes
Woensdag 02-december-2020 09:12

Bizzey neemt zijn hit Traag in het Spaans op omdat het nummer uit 2016 nu een succes is op sociale medium TikTok, vertelt hij dinsdag in Bij Andy in de auto!. De rapper maakt ook een documentaire over het opnameproces.

Presentator Kees Tol zou zelf niet meedoen aan woonprogramma
Woensdag 02-december-2020 08:45

Kees Tol presenteert verschillende variaties op vtwonen, maar zou zelf niet meedoen aan een woonprogramma, vertelt hij in een woensdag verschenen interview met het AD. Omdat de presentator alleen woont, hoeft hij niet te strijden over de inrichting van zijn huis.

'Oscar-uitreiking ondanks corona ook in 2021 evenement met publiek'
Woensdag 02-december-2020 08:23

De organisatie achter de Oscars zet ook voor de op 25 april geplande Oscar-uitreiking in op een evenement met publiek, meldt Variety woensdag. Andere media weerspreken de berichtgeving.

Presentator en oud-voetballer Frank Kramer op 73-jarige leeftijd overleden
Woensdag 02-december-2020 13:09

Presentator, oud-voetballer en sportcommentator Frank Kramer is op 73-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ziek.

Armie Hammer bemachtigt rol in Godfather-serie voor Paramount+
Woensdag 02-december-2020 08:11

Armie Hammer gaat een rol spelen in The Offer, een dramaserie over de productie van de eerste Godfather-film uit 1972, zo meldt Variety.