RSS feeds Nu.nl - Entertainment Samenvatting
Ferry Doedens verlaat GTST vanwege 'lastige werkrelatie'
Dinsdag 04-augustus-2020 14:19

Ferry Doedens gaat Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. RTL bevestigt dinsdag dat de acteur, die de rol van Lucas Sanders speelt, zal vertrekken. In de afgelopen maanden zou een "lastige werkrelatie" zijn ontstaan.

Netflix verwijdert Zwaar Verliefd, Ready Player One en andere titels
Dinsdag 04-augustus-2020 16:06

Netflix voegt niet alleen veel titels toe, er verdwijnen ook films en series. NU.nl laat in samenwerking met Superguide iedere dinsdag weten welke titels binnenkort worden verwijderd.

Basketballer LeBron James schrijft kinderboek gebaseerd op eigen gedicht
Dinsdag 04-augustus-2020 11:59

LeBron James brengt op 11 augustus zijn eerste kinderboek uit. De 35-jarige basketballer en vader van drie kinderen baseerde I Promise op een gedicht dat hij eerder schreef, meldt TMZ.

The Killers vinden geen bewijs voor vermeend misbruik tijdens tournee
Dinsdag 04-augustus-2020 09:55

Uit het onderzoek dat The Killers hebben laten uitvoeren naar misbruik dat zou hebben plaatsgevonden in 2009, is geen bewijs voortgekomen. Er is gesproken met de vrouw die de beschuldigingen deed, het vermeende slachtoffer en de medewerkers die er destijds bij betrokken zouden zijn geweest, maar de band laat aan BBC weten dat niemand de verhalen kan bevestigen.

1,56 miljoen kijkers voor programma André van Duin en Janny van der Heijden
Dinsdag 04-augustus-2020 08:26

1,56 miljoen mensen hebben maandagavond gekeken naar Denkend aan Holland, waarin André van Duin en Janny van der Heijden door Nederland reizen.

Margje Fikse zou na de zomer ook graag Op1 presenteren: 'Dat gebeurt niet'
Dinsdag 04-augustus-2020 08:12

Margje Fikse valt acht keer in als presentatrice van Op1. Samen met Kefah Allush zit ze op dinsdagavond met gasten aan tafel om te praten over de actualiteit. Na die acht keer is het klaar, al zou ze best meer willen.

Hans Kesting en Bizzey in nieuw seizoen Ranking the Stars
Maandag 03-augustus-2020 22:55

De opnames van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars beginnen eind deze maand. Onder anderen Hans Kesting en Bizzey zullen te zien zijn in deze nieuwe reeks.

Taylor Swift breekt verkooprecords met nieuw album
Dinsdag 04-augustus-2020 08:53

Taylor Swifts verrassingsalbum folklore breekt iets meer dan een week na de verschijning een hoop verkooprecords. Volgens Billboard is dat bijzonder, omdat het album onverwachts verscheen - zonder dat er promotie aan voorafging - en ook nog niet fysiek verkrijgbaar is.

Oud-koning Juan Carlos vertrekt uit Spanje om corruptieonderzoek
Dinsdag 04-augustus-2020 14:10

De Spaanse oud-koning Juan Carlos I heeft maandag bekendgemaakt uit Spanje te vertrekken vanwege de onrust die is ontstaan door een corruptieonderzoek. De oud-monarch hoopt op deze manier rust te geven aan het koningschap van zijn zoon, koning Felipe VI, die al tijden onder druk staat vanwege zijn vader.

Zeldzame gitaar Elvis Presley geveild voor recordbedrag van 1,3 miljoen dollar
Dinsdag 04-augustus-2020 02:10

Een zeldzame gitaar van Elvis Presley, een Martin D-18 uit 1942, is tijdens een veiling verkocht voor het recordbedrag van 1,3 miljoen dollar (ruim 1,1 miljoen euro).