RSS feeds Nu.nl - Entertainment Samenvatting
Habiba (66) van tv-serie Groeten uit Holland overleden
Zaterdag 20-juli-2019 22:26

Habiba van het tv-programma Groeten uit Holland is zaterdagochtend op 66-jarige leeftijd overleden, meldt omroep BNNVARA op Facebook. De vrouw had alvleesklierkanker.

Recensieoverzicht: Nieuwe La casa de papel 'over de top met groot budget'
Zaterdag 20-juli-2019 15:38

Het langverwachte derde seizoen van de Spaanstalige serie La casa de papel is vrijdag verschenen op Netflix. Critici merken dat het budget voor de serie is opgeschroefd, maar zien dat dit soms iets te groteske gevolgen heeft. Een overzicht van de recensies die diverse media schreven.

Star Wars-acteur Mark Hamill test Comic Con-kennis van Conan
Zaterdag 20-juli-2019 15:21

Star Wars-acteur Mark Hamill test hoeveel talkshow-presentator Conan O'Brien weet van Comic Con. Voor het evenement, dat in het teken staat van stripboeken en films, komen jaarlijks duizenden mensen naar San Diego.

Van misbruik beschuldigde Ryan Adams verbreekt mediastilte
Zaterdag 20-juli-2019 14:25

Ryan Adams, die in februari van dit jaar door meerdere vrouwen is beschuldigd van seksueel machtsmisbruik, heeft sinds lange tijd weer iets geplaatst op zijn sociale media. De Amerikaanse muzikant schrijft in een bericht dat hij "veel te zeggen heeft" en dat binnenkort ook gaat doen.

Roddeloverzicht: Gaby 'jaagt' op voetballers en Beyoncé negeert Olcay
Vrijdag 19-juli-2019 15:30

Gaby Blaaser zit achter voetballers aan, Carice van Houten meldt zichzelf aan voor nominatie en Beyoncé negeert Olcay Gulsen. Een overzicht van het entertainmentnieuws van deze week.

Saskia Noort vindt het lastig om 'mediastel' te zijn met andere BN'er
Zaterdag 20-juli-2019 12:27

Saskia Noort, die begin dit jaar haar relatie met collega-auteur Kluun verbrak, vindt het lastig om samen te zijn met een andere bekende Nederlander. De thrillerschrijfster merkt dat er dan een strijdgevoel in hun verhouding ontstaat.

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week
Zaterdag 20-juli-2019 12:39

Deze week verschenen er niet buitengewoon veel nieuwe series en films op Netflix, maar toch valt er weinig te klagen. We zien onder meer een nieuw seizoen La casa de papel, Queer Eye én hitcomedy Easy A.

Nikkie de Jager bezig met twee series voor YouTube-kanaal
Zaterdag 20-juli-2019 09:12

Nikkie de Jager, die onder de naam NikkieTutorials wereldberoemd is geworden met het maken van beautyvideo's, gaat ook series maken voor haar YouTube-kanaal. De Nederlandse is momenteel bezig het maken van twee projecten.

Met kanker gediagnosticeerde Bob Fosko is niet bang voor de dood
Zaterdag 20-juli-2019 10:29

Bob Fosko (62), bij wie begin dit jaar slokdarmkanker werd ontdekt, weet niet hoelang hij nog te leven heeft. In gesprek met de Volkskrant vertelt De Raggende Manne-zanger dat hij niet zo bang is "voor wat er gaat gebeuren".

Vanavond op televisie: Special over de maanlanding | The Pier
Zaterdag 20-juli-2019 20:01

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.