RSS feeds Nu.nl - Media
Jan Versteegh zou direct tekenen om nog tien jaar Lingo te presenteren
Woensdag 02-december-2020 10:52

Jan Versteegh is nog lang niet klaar met het presenteren van Lingo. In gesprek met Veronica Magazine vertelt hij dat hij zichzelf het televisiespel nog wel tien jaar ziet presenteren.

Presentator en oud-voetballer Frank Kramer op 73-jarige leeftijd overleden
Woensdag 02-december-2020 13:09

Presentator, oud-voetballer en sportcommentator Frank Kramer is op 73-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ziek.

Presentator Kees Tol zou zelf niet meedoen aan woonprogramma
Woensdag 02-december-2020 08:45

Kees Tol presenteert verschillende variaties op vtwonen, maar zou zelf niet meedoen aan een woonprogramma, vertelt hij in een woensdag verschenen interview met het AD. Omdat de presentator alleen woont, hoeft hij niet te strijden over de inrichting van zijn huis.

Kamer wil meer steun voor bedreigde journalisten
Dinsdag 01-december-2020 20:13

Bedreigde freelancejournalisten moeten op meer steun kunnen rekenen van hun opdrachtgevers. De Tweede Kamer steunt dinsdag een oproep van de VVD aan het kabinet, om samen met uitgeverijen en nieuwsorganisaties te onderzoeken hoe freelancers kunnen worden ondersteund als zij zich moeten beveiligen.

FOX Sports gaat per 1 januari verder als ESPN
Dinsdag 01-december-2020 11:53

FOX Sports heet vanaf 1 januari ESPN. De nieuwe naam geldt voor alle televisiezenders, online kanalen en apps van FOX Sports en is het gevolg van een meerderheidsaandeel van The Walt Disney Company in Eredivisie Media en Marketing.

Vlaamse omroep VRT neemt na 42 jaar afscheid van nieuwslezeres met journaal
Dinsdag 01-december-2020 07:43

De Vlaamse omroep VRT heeft maandagavond afscheid genomen van nieuwslezeres Martine Tanghe, die na 42 jaar met pensioen gaat. Tanghe kreeg tot haar verrassing een eigen journaal en mocht vorige week op bezoek komen bij koning Filip van België.

Martien Meiland wint Loden Leeuw voor irritantste BN'er in een reclame
Dinsdag 01-december-2020 05:00

Martien Meiland heeft maandagavond van het televisieprogramma Radar de Loden Leeuw gekregen in de categorie irritantste bekende Nederlander in een commercial. Hij kreeg de prijs voor zijn rol in de reclame van de VriendenLoterij Bingo.

Genee, Derksen en Van der Gijp doen voorspellingen over 2021 in VI-special
Maandag 30-november-2020 22:04

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan in een speciale uitzending van Veronica Inside voorspellingen doen over hoe 2021 eruit gaat zien. De VI Meestervoorspellers is op 2 januari te zien bij SBS6, maakte de zender maandag bekend.

Jeroen van Inkel maakt Top 2000-debuut als presentator
Maandag 30-november-2020 21:18

Radio-dj Jeroen van Inkel maakt dit jaar zijn debuut als een van de presentatoren van de Top 2000, zo maakte Margriet van der Linden maandag bekend in het televisieprogramma M.

BBC wil diverser personeelsbestand: 1 op 5 moet bijvoorbeeld van kleur zijn
Maandag 30-november-2020 22:57

BBC Studios heeft een diversiteitsquotum geïntroduceerd, meldt Deadline maandag. Dit betekent dat ten minste 20 procent van de medewerkers bij nieuwe BBC-shows en shows van derden moet bestaan uit mensen die voldoen aan de door de omroep gestelde eisen. Hiermee wil de Britse omroep een diversere, meer inclusieve programmering bewerkstelligen.