RSS feeds Nu.nl - Media
NU.nl lanceert twee nieuwsmerken voor kinderen en jongeren
Donderdag 19-september-2019 08:47

NU.nl komt met twee nieuwsmerken, speciaal gericht op kinderen en jongeren. Met NUjunior en checkNU worden via een nieuwe site en een Instagram-kanaal kinderen van 7 tot 12 jaar en middelbare scholieren bereikt.

First Dates met bekende Nederlanders verschijnt op Valentijnsdag
Woensdag 18-september-2019 21:38

Er komt een speciale aflevering van First Dates met bekende Nederlanders. De uitzending vindt plaats op Valentijnsdag, 14 februari 2020, bevestigt een woordvoerder van BNNVara aan het AD.

2,2 miljoen kijkers voor duel tussen Ajax en Lille op Veronica
Woensdag 18-september-2019 09:33

Bijna 2,2 miljoen mensen hebben dinsdagavond naar Veronica gekeken voor het Champions League-duel tussen Ajax en Lille OSC. De sportwedstrijd was daarmee het best bekeken programma van de avond.

Oud-voetballer Fernando Ricksen (43) overleden aan ALS
Woensdag 18-september-2019 14:30

Fernando Ricksen is woensdag overleden aan de spierziekte ALS. De oud-voetballer van Fortuna Sittard, AZ, Rangers FC, FC Zenit en het Nederlands elftal is 43 jaar geworden.

John de Mol en ITV Studios eerder uit elkaar dan gepland
Woensdag 18-september-2019 13:28

Mediamagnaat John de Mol en de Britse televisieproductiemaatschappij ITV Studios gaan eerder dan gepland uit elkaar, bevestigt Talpa Media. De Mol zal begin 2020 niet meer creatief betrokken zijn bij het productiebedrijf. De mediamagnaat had de optie om de samenwerking nog drie jaar te verlengen, maar daar kiest hij dus niet voor.

Frits Wester 'klaar met alle verhalen' na ophef over televisieoptreden
Dinsdag 17-september-2019 23:07

Frits Wester heeft dinsdag in een korte verklaring in RTL Boulevard laten weten "klaar te zijn met alle verhalen" over zijn televisieoptreden op zondag 8 september. De politiek verslaggever was dinsdag voor het eerst in jaren niet aanwezig bij Prinsjesdag, zo werd maandag door zijn werkgever besloten.

Live radio luisteren blijft populairste luisteractiviteit onder Nederlanders
Dinsdag 17-september-2019 17:28

Nederlanders luisteren vergeleken met twee jaar geleden ongeveer evenveel naar live radio, ondanks de populariteit van diensten als Spotify, Apple Music en Deezer. Gemiddeld luisteren mensen 144,7 minuten per dag naar live radio, blijkt uit de AudioMonitor, het tweejaarlijkse onderzoek van de Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

Alleen roetveegpieten bij landelijke intocht Sinterklaas in Apeldoorn
Dinsdag 17-september-2019 11:42

De pieten die deelnemen bij de landelijke intocht van Sinterklaas in Apeldoorn, zullen alleen roetvegen hebben en dus niet helemaal zwart zijn. Dit heeft de NTR, verantwoordelijk voor de registratie en het Sinterklaasjournaal, dinsdag bekendgemaakt na afstemming met de gemeente.

Frits Wester niet bij Prinsjesdag na ophef over televisieoptreden
Dinsdag 17-september-2019 05:58

Voor het eerst in jaren zal Frits Wester geen verslag doen van Prinsjesdag. Het besluit volgt nadat de politiek verslaggever vorige week niet helemaal helder voor de camera van RTL Nieuws verscheen.

Vanavond op televisie: professionele zandkunstenaars in Aan 't Zand
Woensdag 18-september-2019 22:30

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor woensdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.