RSS feeds Nu.nl - Media
Jeroen Pauw en Eva Jinek maken weer samen een verkiezingsprogramma
Dinsdag 19-februari-2019 22:49

Voor de tweede keer zullen Jeroen Pauw en Eva Jinek voor een verkiezingsprogramma door het land reizen. Dit keer doen zij dat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen. De twee talkshowpresentatoren bezoeken voor het programma alle provincies van Nederland.

Jan Kooijman vraagt BN'ers naar eerste sekservaringen in nieuw programma
Dinsdag 19-februari-2019 18:18

Jan Kooijman gaat een nieuw programma maken voor KRO-NCRV. In Wie doet het? vraagt hij bekende Nederlanders naar hun eerste ervaringen op het gebied van liefde en seks.

Bobbi Eden en Harry Piekema doen mee aan zangprogramma It Takes 2
Woensdag 20-februari-2019 07:39

Onder anderen voormalig pornoactrice Bobbi Eden, presentator Jan Joost van Gangelen en actrice Imanuelle Grives doen mee aan het nieuwe seizoen van het zangprogramma It Takes 2.

Hof oordeelt dat deelnemer Miljoenenjacht spel niet mag afmaken
Dinsdag 19-februari-2019 12:57

De deelnemer van het tv-programma Miljoenenjacht die in 2013 per ongeluk op de rode knop drukte, mag het spel niet alsnog afmaken. Dat oordeelde het gerechtshof in Amsterdam dinsdag.

Opsporing Verzocht toont beelden van verdachte in zaak rapper Feis
Dinsdag 19-februari-2019 15:11

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht gaat dinsdagavond beelden vertonen van de verdachte van de dodelijke schietpartij waarbij de Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh, beter bekend als Feis, om het leven kwam.

904.000 mensen zien terugkeer Het Mooiste Meisje van de Klas
Dinsdag 19-februari-2019 09:40

De terugkeer van Het Mooiste Meisje van de Klas heeft maandagavond 904.000 kijkers getrokken. In het programma gaat presentator Jaap Jongbloed op bezoek bij vrouwen die door hun oud-klasgenoten zijn benoemd tot mooiste van de klas.

Sylvie Meis treft schikking met Duitse zender na uitlatingen Sabia Boulahrouz
Dinsdag 19-februari-2019 11:12

Sylvie Meis heeft een schikking getroffen met ProSieben. De presentatrice had de Duitse zender aangeklaagd nadat haar voormalige hartsvriendin Sabia Boulahrouz in de realityserie Global Gladiators had gesuggereerd dat Meis loog over de borstkanker die ze in 2009 had.

Floortje Dessing wil reizen 'niet groener maken dan het is'
Dinsdag 19-februari-2019 09:38

Floortje Dessing kan zich goed voorstellen dat mensen kritisch zijn over het aantal reizen dat zij en haar collega's maken. De presentatrice vindt dat ze bij zichzelf te rade moet blijven gaan wat ze wil met de discussie, maar wil in ieder geval niet gaan 'reizen om het reizen'.

De Luizenmoeder-acteurs wisten niet van verkoop merchandise bij Kruidvat
Maandag 18-februari-2019 20:56

De Luizenmoeder-schrijver en -acteur Diederik Ebbinge was niet op de hoogte van merchandise die Kruidvat verkoopt. Op de spullen staan uitspraken uit de populaire AVROTROS-serie.

Gordon en Winston Gerschtanowitz doen duopresentatie na ruzie
Maandag 18-februari-2019 19:31

Gordon zal samen met Winston Gerschtanowitz het nieuwe seizoen van de BN'er-talentenjacht It Takes 2 presenteren, werd maandag bekendgemaakt in de uitzending van 6 Inside.