RSS feeds Nu.nl - Media
In beeld: De ingetogen uitvaart van de Britse prins Philip
Zaterdag 17-april-2021 19:52

In een klein gezelschap van ongeveer dertig mensen werd op zaterdagmiddag de laatste eer bewezen aan prins Philip, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. NU.nl brengt de uitvaart in beeld.

Documentaire over regisseur Ivo van Hove in de maak
Zaterdag 17-april-2021 18:57

Regisseur Suzanne Raes werkt aan een documentaire over regisseur Ivo van Hove en zijn levenspartner Jan Versweyveld. Dat heeft zij gemeld in het NPO Radio 5-programma Volgspot. Raes maakte eerder onder meer films over De Dijk, Jochem Myjer en Claudia de Breij.

Kenner Harold Hamersma weigert clichématig over wijn te schrijven
Zaterdag 17-april-2021 08:53

In de supermarkt krijgen wijnen zijn stempel van goedkeuring en er zijn gidsen van zijn hand, maar Harold Hamersma vindt dat er genoeg mensen zijn die veel meer weten van wijn, druiven en stokken. Hij schrijft zijn stukken en recensies om te informeren en amuseren en weigert daarbij clichématig te schrijven.

BN'ers krijgen make-over tot dragqueen in eenmalige spelshow Carlo Boszhard
Vrijdag 16-april-2021 19:59

In het nieuwe spelprogramma Make Up Your Mind worden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot dragqueen. Een panel onder leiding van Carlo Boszhard moet raden welke mannen er schuilgaan achter de alter ego's, meldt RTL vrijdag.

Dit weten we over de uitvaart van de Britse prins Philip
Zaterdag 17-april-2021 14:50

De Britse prins Philip wordt zaterdag begraven, nadat hij vorige week vrijdag op 99-jarige leeftijd overleed. NU.nl zet op een rij wat zich zaterdagmiddag in en rond St George's Chapel op Windsor Castle gaat afspelen.

Voormalig Studio Sport-presentator Heinze Bakker (79) overleden
Vrijdag 16-april-2021 16:40

Oud-presentator Heinze Bakker is op 79-jarige leeftijd overleden. De journalist was al lange tijd ziek, meldt de NOS, waar hij vanaf de jaren zeventig onder meer commentator en verslaggever was bij schaats- en tennistoernooien, de Tour de France en de Olympische Spelen.

NOS volgt uitvaart van Britse prins Philip in speciale uitzending
Vrijdag 16-april-2021 11:38

De herdenkingsdienst voor de Britse prins Philip, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed, wordt zaterdag live gevolgd door de NOS. Vanaf 15.30 uur presenteert Astrid Kersseboom een programma over de uitvaart van de echtgenoot van koningin Elizabeth.

KRO-NCRV volgt jonge boer Ayoub in nieuw televisieprogramma
Vrijdag 16-april-2021 10:35

Ayoub, de enige Marokkaanse boer in Nederland, gaat een programma voor KRO-NCRV maken. In het nog titelloze programma is te zien hoe de 23-jarige probeert zijn droom - een eigen boerderij runnen - waar te maken.

TIK M AAN! opgeschort vanwege corona, nieuwe versie Ik Vertrek in de plaats
Zaterdag 17-april-2021 16:02

Het programma TIK M AAN! is opgeschort vanwege enkele coronabesmettingen bij de deelnemende teams. Hierdoor krijgt Ik Vertrek een nieuwe insteek: de oud-deelnemers van het populaire AVROTROS-programma gaan in Ik Vertrek: Even Weg bij elkaar logeren voor een vakantie en om dingen van elkaar te leren. Door het vervallen van TIK M AAN! is het nieuwe programma zaterdag om 20.30 uur al op NPO1 te zien.

Prins Philip na sobere dienst bijgezet in crypte Windsor Castle
Zaterdag 17-april-2021 20:18

De Britse prins Philip, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed, is zaterdag na een dienst bijgezet in een crypte van Windsor Castle. De dienst duurde vijftig minuten en was zeer sober van opzet.