RSS feeds Nu.nl - Media
Kevin Hart krijgt eigen docuserie op Netflix
Dinsdag 19-november-2019 16:28

Kevin Hart is in het afgelopen jaar gevolgd voor een docuserie. De komiek maakt via Instagram bekend dat de reeks, die de titel Don't Fuck This Up draagt, vanaf 27 december op Netflix te zien is.

Dennis Weening gaat weer programma presenteren op Omroep West
Dinsdag 19-november-2019 17:24

Dennis Weening gaat weer aan de slag voor zijn oud-werkgever Omroep West. De voormalige RTL-presentator gaat een dierenprogramma presenteren, zo laat de regionale zender dinsdag weten.

Vanavond op televisie: I Love You Phillip Morris | Reign of Fire
Dinsdag 19-november-2019 17:01

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Siham Raijoul (33) nieuwe presentatrice van Hart van Nederland
Dinsdag 19-november-2019 12:12

Siham Raijoul, die momenteel nog te zien is in het NOS Jeugdjournaal, wordt toegevoegd aan het presentatieteam van Hart van Nederland. De 33-jarige journalist zal ook nieuwsverhalen gaan maken voor het SBS-programma.

Anita Sara Nederlof wordt nieuwslezer bij RTL Nieuws
Maandag 18-november-2019 21:26

Anita Sara Nederlof is vanaf 2 januari te zien als nieuwslezer bij RTL Nieuws. De 29-jarige journalist en presentator vervangt Merel Westrik, die afgelopen zomer afscheid nam bij het nieuwsprogramma.

Henny Huisman gaat feestjes af in nieuw televisieprogramma
Maandag 18-november-2019 17:25

Henny Huisman gaat de Nederlandse feestcultuur onderzoeken. In Waar is dat feestje?, zijn nieuwe programma voor SBS6, bezoekt hij bijzondere feestjes en partijen.

Man aangehouden voor doodsbedreiging gericht aan Özcan Akyol
Maandag 18-november-2019 15:56

De politie heeft een man aangehouden voor het uiten van doodsbedreigingen jegens columnist en presentator Özcan Akyol. De politie diende hiervoor in de VS via Google een rechtshulpverzoek in.

Kylie Jenner verkoopt meerderheid van make-uplijn en vangt half miljard
Maandag 18-november-2019 22:04

Kylie Jenner, de jongste van de vijf Kardashian-Jenner-zussen, heeft een meerderheidsbelang van haar start-up, make-uplijn Kylie Cosmetics, verkocht aan cosmeticabedrijf Coty. Het cosmeticabedrijf, bekend van onder meer Max Factor, betaalt 600 miljoen dollar (zo'n 542 miljoen euro) voor de lijn van Jenner.

Ook Netflix-producties maken kans op Gouden Televizier-Ring
Maandag 18-november-2019 15:00

Voor het eerst in de geschiedenis van de Gouden Televizier-Ring, mogen vanaf volgend jaar ook Netflix-producties en programma's en series van andere video on demand-platforms meedingen naar de prijs. Dat maakt de organisatie maandag bekend.

Vanavond op televisie: Harry Potter and the Deathly Hallows - part I
Maandag 18-november-2019 17:09

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.