RSS feeds Nu.nl - Media
NPO Zapp-programma Bommetje! wordt ook uitgezonden in Amerika
Zaterdag 20-juli-2019 12:25

Het NPO Zapp-programma Bommetje! gaat de grens over. Het familieprogramma is verkocht aan Engeland, Canada en nu ook aan de Verenigde Staten. Dit meldt presentator Ron Boszhard op Instagram.

Ruim miljoen kijkers voor afsluiting Nijmeegse Vierdaagse
Zaterdag 20-juli-2019 11:07

Het programma Het gevoel van de Vierdaagse is vrijdag door ruim een miljoen mensen bekeken. Het informatieve programma rond de Nijmeegse Vierdaagse heeft vrijdag een vierde plek in de dag top 25 bereikt, blijkt uit gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

'Eddie Murphy in gesprek met Netflix over stand-upcomedyspecials'
Zaterdag 20-juli-2019 08:26

Eddie Murphy zou in gesprek zijn met Netflix over het maken van meerdere stand-upcomedyspecials, meldt TMZ.

Nikkie de Jager bezig met twee series voor YouTube-kanaal
Zaterdag 20-juli-2019 09:12

Nikkie de Jager, die onder de naam NikkieTutorials wereldberoemd is geworden met het maken van beautyvideo's, gaat ook series maken voor haar YouTube-kanaal. De Nederlandse is momenteel bezig het maken van twee projecten.

'Wendy van Dijk presenteert datingprogramma Flirty Dancing op SBS6'
Donderdag 18-juli-2019 20:03

Wendy van Dijk is de presentatrice van het nieuwe SBS-programma Flirty Dancing, dat vanaf het najaar wordt uitgezonden. Dat werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Cast RTL-programma Beter Laat Dan Nooit wil niet vervangen worden
Vrijdag 19-juli-2019 08:46

Barrie Stevens denkt dat RTL bang is dat de cast van Beter Laat Dan Nooit "niets meer te vertellen" heeft en het programma daarom mogelijk met een nieuwe groep mensen wil maken. Dat zei hij donderdag aan tafel bij Jinek.

'Personeel wil verkoop van Voetbal International nietig laten verklaren'
Donderdag 18-juli-2019 15:21

Het sportmagazine Voetbal International is per 16 juli overgegaan naar techbedrijf Digital Enterprises, naar verluidt tegen de wil van het personeel in. Het AD meldt donderdag dat de redactieraad een advocaat in de arm heeft genomen om de verkoop nietig te verklaren.

Kookprogramma Nicolette van Dam bereikt diepterecord
Donderdag 18-juli-2019 10:30

Klinkt Smakelijk, het nieuwe kookprogramma van Nicolette van Dam, is dinsdagavond blijven steken op 56.000 kijkers. Het SBS-programma, dat wordt uitgezonden op het oude tijdstip van 6 Inside, heeft daarmee een nieuwe ondergrens bereikt.

Vanavond op televisie: Ewout & K-Pop | The Purge
Vrijdag 19-juli-2019 20:01

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Vanavond op televisie: Special over de maanlanding | The Pier
Zaterdag 20-juli-2019 20:01

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.