RSS feeds Nu.nl - Media
RTL maakt voorlopig geen nieuwe reeks van talkshow Robert Jensen
Woensdag 24-april-2019 10:39

Een nieuw seizoen van Jensen, de wekelijkse talkshow van Robert Jensen, staat niet op de planning. In de voorlopig laatste uitzending van het programma vertelde de presentator dinsdag dat het om de "allerlaatste aflevering" ging.

Dominique Weesie uit zorgen over voortbestaan PowNed
Woensdag 24-april-2019 10:46

Dominique Weesie heeft zijn zorgen geuit over het voorbestaan van omroep PowNed. Het ledenaantal zou te klein zijn om de zender nog in het bestel te laten blijven, meldt De Telegraaf woensdag.

Volkskrant-journalisten in de prijzen bij uitreiking Tegels
Dinsdag 23-april-2019 22:48

Natalie Righton, Ana van Es en Janny Groen van de Volkskrant hebben dinsdagavond een Tegel, een belangrijke journalistieke prijs, in de wacht gesleept.

Katja Schuurman en Tijl Beckand maken reportageserie voor RTL 4
Woensdag 24-april-2019 08:02

Katja Schuurman en Tijl Beckand gaan een reportageserie voor RTL 4 maken. Voor Gemaakt in Nederland duiken de presentatoren in de geschiedenis en het productieproces van zeven bekende Nederlandse merken, zo meldt het AD woensdag.

Trump verbiedt medewerkers aanwezig te zijn bij Correspondents' Dinner
Woensdag 24-april-2019 09:08

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn naaste medewerkers verboden om aanwezig te zijn bij het jaarlijkse White House Correspondents' Dinner, dat zaterdag plaatsvindt.

NPO2 vindt Arie Boomsma niet bij zenderprofiel passen
Dinsdag 23-april-2019 21:46

Arie Boomsma wilde voor de EO het programma Er zit een homo in de kerk maken, maar netmanager Gijs van Beuzekom van NPO2 vindt Boomsma niet bij de zender passen. Volgens Boomsma wordt de docureeks nu waarschijnlijk uitgezonden door een andere zender.

Jack Spijkerman sluit terugkeer op televisie niet uit
Dinsdag 23-april-2019 17:04

Jack Spijkerman praat op dit moment met bevriende collega's over het maken van een nieuwe comedyserie. "Er hebben zich al omroepen gemeld, maar er staat nog helemaal niets vast", zegt Spijkerman tegen NU.nl.

Datingprogramma De Villa krijgt nieuw seizoen op RTL 5
Dinsdag 23-april-2019 15:52

De Villa, het datingprogramma waarin acht vrijgezelle mannen en vrouwen in een villa verblijven in de hoop dat zij hier een nieuwe liefde vinden, krijgt een nieuw seizoen op RTL 5. In 2011 werd er al eerder een Nederlandse remake gemaakt.

Columnist niet vervolgd voor satirische column over Urk
Dinsdag 23-april-2019 11:40

BNNVARA-columnist Elfie Tromp heeft volgens het Openbaar Ministerie (OM) geen grenzen overschreden met haar satirische column over Urk. Het OM ziet daarom geen redenen om Tromp te vervolgen.

Vanavond op televisie: Jandino in Amerika en Beau naar hiv-kliniek
Dinsdag 23-april-2019 17:35

Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.