RSS feeds Nu.nl - Media
Vermaak in tijden van corona: Famke Louise produceert thuisvideoclip
Zondag 29-maart-2020 15:09

In deze roerige tijden zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Ook bekende sterren uit binnen- en buitenland moeten hun agenda's tijdelijk omgooien, waaruit veel leuke initiatieven zijn ontstaan. NU.nl houdt bij wat zij de komende tijd organiseren.

Chantal Janzen ervaart meer rust door lagere kijkcijfers
Zondag 29-maart-2020 14:05

Chantal Janzen zegt dat de lagere kijkcijfers die tegenwoordig op televisie worden gehaald, bij haar voor rust zorgen. In gesprek met NU.nl vertelt ze dat ze haar verwachtingspatroon heeft bijgesteld.

Talkshow Beau Blijft Binnen debuteert met 489.000 televisiekijkers
Zondag 29-maart-2020 11:00

Beau Blijft Binnen, het praatprogramma dat Beau van Erven Dorens vanuit zijn eigen woonkamer presenteert, heeft zaterdag met de eerste aflevering volgens Stichting KijkOnderzoek 489.000 televisiekijkers getrokken. Hiermee eindigde het programma van RTL4 op de 24e plek in de ranglijst van best bekeken televisieprogramma's.

Koos Postema: 'Oorlog of virus, kinderen blijven altijd spelen'
Zondag 29-maart-2020 16:48

Koos Postema vertelt in de podcast Een jongen in de oorlog over zijn jeugdjaren tijdens de Tweede Oorlog. "Of er nou oorlog is of een virus, kinderen blijven altijd spelen", aldus de voormalige radio- en televisiepresentator.

Coalitie wil steun voor noodlijdende lokale en regionale bladen
Zaterdag 28-maart-2020 14:50

Regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie willen dat het kabinet noodlijdende lokale en regionale kranten gaat ondersteunen. De partijen roepen minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) in schriftelijke vragen op om met een financiƫle regeling te komen.

Miljuschka Witzenhausen deed niet mee aan WIDM om bekender te worden
Zaterdag 28-maart-2020 17:00

Miljuschka Witzenhausen heeft niet aan Wie is de Mol? meegedaan om haar bekendheid te vergroten. De 24 Kitchen-televisiechef zegt dat ze geen ambities heeft om bijvoorbeeld andere programma's te presenteren.

Beeld en Geluid in gesprek over opname DWDD-decor in collectie
Zaterdag 28-maart-2020 10:09

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is in gesprek met De Wereld Draait Door over het opnemen van het programmadecor in de collectie, bevestigt een woordvoerder zaterdag aan NU.nl. Ook kledingstukken van presentator Matthijs van Nieuwkerk staan in de belangstelling, maar er zijn nog geen concrete afspraken gemaakt.

Allerlaatste De Wereld Draait Door trekt 3.150.000 televisiekijkers
Zaterdag 28-maart-2020 17:01

De Wereld Draait Door heeft vrijdag volgens Stichting KijkOnderzoek 3.150.000 televisiekijkers getrokken. Daarmee behaalde de aflevering, waarmee het praatprogramma na ruim veertien jaar afscheid nam, de tweede plek in de lijst van best bekeken televisieprogramma's.

Twan Huys was kritiek op zijn persoon niet gewend
Vrijdag 27-maart-2020 22:45

Twan Huys heeft in de tijd dat hij RTL Late Night presenteerde flinke kritieken gehad van kenners en kijkers. De presentator vertelt vrijdag in Het Parool dat hij vooral schrok dat de kritieken zo persoonlijk waren.

Reacties op einde DWDD: 'Alsof je voetbalt met Johan Cruijff'
Vrijdag 27-maart-2020 21:26

De Wereld Draait Door (DWDD) is vrijdag na bijna vijftien jaar ten einde gekomen. Op sociale media bedanken bekende Nederlanders, die zelf ook eens mochten aanschuiven bij Matthijs van Nieuwkerk, het programma en de presentator.